Loungebank van steigerhout

De steigerhouten loungebank is op dit moment één van de meest populaire tuinmeubelen van steigerhout. Het is een vrij lage bank met dikke robuuste armleuningen. De loungebank is zowel recht als in een hoek leverbaar. De loungebanken zijn leverbaar in afmetingen vanaf 100 cm. en kan van zowel oud als nieuw steigerhout worden gemaakt.
Bij een loungebank hoort natuurlijk ook een hocker: een bijzettafel op de hoogte van de bank. De hockers of kubussen/blokken die vaak bij de loungebank geleverd worden, kunnen naast de functie van een tafel ook zorgen voor een comfortabel ligbed wanneer je ze tegen de loungebank aanschuift.

ACTIE TOT 1 AUGUSTUS 2014

Gratis hocker twv van € 96,- bij een bestelling vanaf € 500,- euro.

Prijzen en mogelijkheden

Rechte bank 170 cm.: € 369,-
Rechte bank 270 cm.: € 421,-
Hoekbank 240 x 180 cm.: € 525,-
Hoekbank 270 x 270 cm.: € 576,-
 
White- of greywash: € 60,- extra
 
 
Steigerhout loungebank Steigerhout loungebank Steigerhout loungebank Steigerhout loungebank Steigerhout loungebank Steigerhout loungebank

Bereken hier de kosten

Waarom hier bestellen?

  • Hoge kwaliteit hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Levering aan huis
  • 1 jaar garantie
Metamorfo maakt de mooie en comfortabele steigerhout loungebank of loungset geheel op maat.
De prijs is afhankelijk van de gewenste afmetingen. Vraag een offerte aan via het formulier.
 

Kussens

Wij leveren zelf geen kussens, maar een partner van ons doet dat wel. Deze zitkussens zijn 8 cm. dik en de rugkussens zijn 6 cm. dik. De bekleding is van water- en vuilafstotende bekleding en wij kunnen deze leveren in meerdere kleuren en desins. De fabrikant geeft garantie op verkleuren door een ingebouwde UV filter.
 
 
 


tuinmeubels van steigerhout