Specialist in schaduwdoeken

Wanneer het zonnetje hoog aan de hemel staat en de lucht strak blauw is, kan het erg warm worden in de tuin. Het is dan heerlijk om ook een plekje in de schaduw te hebben. ZONZ Sunsails is al meer dan tien jaar expert op het gebied van zonwering en ze zijn maatwerk specialist in de categorie schaduwdoeken. Een schaduwdoek is een katoenen of polyester doek dat gebruikt wordt om schaduw te creëren. Het is een mooi, betaalbaar en functioneel alternatief voor een parasol. Bij ZONZ kun je een schaduwdoek samenstellen naar eigen inzicht. Je bepaalt de maat, vorm en kleur. Je creëert dus een plek in de schaduw naar eigen inzicht.

Voordelen schaduwdoeken ZONZ

Een schaduwdoek is de ideale vervanger van de parasol. Het doek is eenvoudig te bevestigen en kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Schaduwdoeken zijn bestand tegen elke weersomstandigheid. Een ander voordeel van een schaduwdoek is dat het eenvoudig op te bergen is en niet meer in de weg staat, zoals de voet van een parasol.

Een schaduwdoek aanschaffen

Een goede keuze maken voor het ideale schaduwdoek is zeer belangrijk. ZONZ helpt bij het maken van de juiste keuze, zoals waterdicht of waterdoorlatend, lamellen-harmonicadoek/wavesail of wind- en privacydoek. Een aantal aspecten zijn van belang: soort product, afmetingen, randafwerking, waterdicht of waterdoorlatend en manier van bevestigen. U stelt zelf uw schaduwdoek samen en ZONZ is er om te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Standaard of maatwerk schaduwdoeken ZONZ

ZONZ biedt veel verschillende soorten schaduwdoeken. ZONZ Sunsails biedt naast standaard schaduwdoeken ook maatwerk schaduwdoeken. Deze doeken zijn volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Je kiest zelf de afmetingen, vorm, kleur en het materiaaltype. Ook de bevestigingsmaterialen stem je af op jouw situatie. Windschermen, privacy- of balkondoeken worden standaard uitgevoerd met rechte zijden. De lengte van de zijden kun je zelf bepalen.